در جنگ اراده‌ها با دشمن قرار داریم

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، شورای فرهنگ عمومی آذربایجان‌غربی با حضور اعضای شورا برگزار شد و موضوعات فرهنگی و اجتماعی استان در شرایط حساس کنونی مورد بررسی قرار گرفت.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی در این نشست با اشاره به جنگ ترکیبی و روانی دشمن، گفت: امروز در جنگ اراده‌ها با دشمن قرار داریم و دشمن با بهره‌گیری از جنگ روانی و فرسایشی، به دنبال ایجاد دوقطبی، تفرقه و ناامیدی در میان مردم است.

رسول مقابلی با بیان اینکه دشمن تلاش می‌کند با تضعیف اراده‌ها و انسجام اجتماعی، پیوند مردم با دفاع از خاک، کشور و وطن را تضعیف کند، افزود: مقابله با توطئه‌های دشمن نیازمند هوشیاری، حفظ انسجام و تقویت سرمایه اجتماعی است.

وی همچنین تداوم حضور مردم در تجمعات و برنامه‌های اجتماعی را از مؤلفه‌های حفظ انسجام و سرمایه اجتماعی دانسته و خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی باید با تقویت همبستگی و امید اجتماعی، زمینه خنثی‌سازی اهداف دشمن فراهم شود.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی در پایان افزایش تاب‌آوری اقتصادی جامعه را ضروری دانسته و افزود: همه اقدامات و برنامه‌ها باید با هوشمندی، تدبیر و هماهنگی در راستای تقویت تاب‌آوری اقتصادی و اجتماعی مردم دنبال شود.