برگزاری جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده آذربایجان‌غربی + تصاویر

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان به ریاست سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری آذربایجان‌غربی برگزار شد.

سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری آذربایجان‌غربی در این جلسه با بیان اینکه امنیت غذایی زیربنای امنیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور است، گفت: امنیت غذایی به‌عنوان یکی از مهمترین حقوق فرد و جامعه محسوب می‌شود و از این‌رو حقوق نسل‌های آینده از طریق حفاظت منابع پایه تولید و بهره‌برداری حاصل می‌شود. 

رسول مقابلی همچنین افزود: ارکان امنیت غذایی شامل زنجیره به‌هم پیوسته‌ای از فراهم نمودن غذا، دسترسی به غذا و مصرف و سلامت غذا و تاب‌آوری پایدار است.

وی در ادامه با بیان اینکه تامین سلامت و امنیت غذایی در استان به صورت نظام‌مند اجرایی می‌شود، خاطرنشان کرد: سند ملی دانش‌بنیان غذا توسط شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و شورای‌عالی سلامت غذایی کشور تصویب شده که با کمیسیون‌های تخصصی آن شامل کمیسیون تخصصی امنیت پایدار غذا (تولید پایدار غذا)، کمیسیون تخصصی استاندارد، کمیسیون تخصصی اقتصاد (برقراری عدالت اجتماعی، حمایت و توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر)، کمیسیون تخصصی دفاعی - امنیتی (کاهش آسیب‌پذیری، مصون‌سازی در برابر تهدیدات احتمالی) و کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه (نظارت و کنترل بر تهیه و ساخت، نگهداری واردات، صادرات، توزیع، عرضه و مصرف مواد و فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی) برش استانی سند در استان نیز اجرایی می‌شود.

سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری آذربایجان‌غربی در پایان، هدف از اجرای این برنامه را هم‌افزایی بین دستگاه‌های اجرایی، نهادهای علمی، بخش خصوصی و سازمان‌های مردم‌نهاد جهت نیل به اهداف فراهمی، دسترسی اقتصادی، مصرف و سلامت و ثبات و پایداری اعلام کرد.