در دیدار با معاون پشتیبانی جمعیت هلال احمر عنوان شد؛
استاندار: امکانات امدادی آذربایجان غربی باید تقویت شود/ هلال احمر نقش مهمی در مدیریت بحران دارد
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه وضعیت کوهستانی استان و میزان حوادث طبیعی رخ داده، نیاز به امکانات و ماشین آلات امدادی را دوصد چندان کرده است گفت: متاسفانه متناسب با وضعیت استان امکانات به آن تعلق نگرفته و می بایست برای جبران عقب ماندگی های گذشته بیش از سهمیه هر ساله نسبت به تجهیز ناوگان امدادی اقدام شود.
  • شنبه 11 بهمن 1399 ساعت 18:17
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به آذربایجان غربی سفر می‌کند
دکتر محمد باقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه فجر، روز‌های یکشنبه و دوشنبه ۱۲ و ۱۳ بهمن، میهمان مردم آذربایجان‌غربی خواهد بود.
  • شنبه 11 بهمن 1399 ساعت 15:19
استاندار:
۵۷۰ پروژه عمرانی اقتصادی در دهه فجر امسال در آذربایجان غربی افتتاح و کلنگ زنی می‌شود
استاندار آذربایجان غربی با بیان این‌که ۵۷۰ پروژه عمرانی اقتصادی در دهه فجر امسال در استان افتتاح و کلنگ زنی می‌شود، گفت: این تعداد پروژه با ۲ هزار و ۴۱۶ میلیارد تومان اعتبار و اشتغال‌زایی ۸۳۲ نفر افتتاح و کلنگ زنی می‌شود.
  • شنبه 11 بهمن 1399 ساعت 11:39
با حضور استاندار آذربایجان غربی؛
مسائل و مشکلات دفاتر تسهیل گری ارومیه بررسی شد
استاندار آذربایجان غربی امروز جمعه در بازدید از دفاتر تسهیل گری مناطق کشتارگاه و حاجی پیرلو در ارومیه مسائل و مشکلات این دفاتر را مورد بررسی قرار داده و دستورات لازم برای حل آنها را صادر نمود.
  • جمعه 10 بهمن 1399 ساعت 17:52
اطلاعیه
  • جمعه 10 بهمن 1399 ساعت 12:04
در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی مطرح شد؛
استاندار آذربایجان غربی: مدیریت دولت در کاهش اثرات تحریم های اقتصادی؛ مانع تحقق برنامه های دشمن شد/ تولیدکنندگان در خط مقدم جنگ اقتصادی قرار دارند
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه خروج آمریکا از برجام و بدعهدی کشورهای اروپایی و به تبع آن تحریم های بی سابقه، موجب بروز مشکلات اقتصادی شده بود گفت: مدیریت دولت در کاهش اثرات تحریم ها اگر چه محدودیت ها و خطاهایی را نیز درپی داشت اما مانع تحقق برنامه های دشمن در زمینگیر کردن کشور شد.
  • پنج شنبه 9 بهمن 1399 ساعت 23:30
در دیدار با مدیران گمرکی مطرح شد؛
استاندار: مدیریت یکپارچه گمرکات مرزی آذربایجان غربی یک ضرورت جدی است/ هوشمند سازی فرآیندهای گمرکی نقش موثری در افزایش رضایتمندی عمومی و کاهش فساد دارد/ گمرکات استان باید به امکانات زیرساختی مجهز باشند
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه مدیریت یکپارچه گمرکات مرزی یک ضرورت جدی است گفت: برای افزایش ترخیص کالا و کاهش هزینه ها و نیز پرهیز از سردرگمی مردم سیستم یکپارچه مرزی بطور جدی و کامل اجرایی شود.
  • پنج شنبه 9 بهمن 1399 ساعت 08:24