معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه استانی:
بازسازی ۲ هزار و ۵۵۰ واحد زلزله زده قطور خوی در یکماه آینده به اتمام می رسد/۱۰۰ میلیارد تومان کمک های بلاعوض به زلزله زدگان پرداخت شد
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به این که بازسازی ۲ هزار و ۵۵۰ واحد در یکماه آینده بطور کامل به اتمام می رسد، گفت: از مجموع ۴۵۰۰ واحد نیازمند احداث ۳ هزار و ۴۷۰ واحد با پیشرفت فیزیکی ۸۷ درصدی در مراحل نهایی قرار دارند.
  • سه شنبه 11 آذر 1399 ساعت 21:20
در راستای شکوفایی معدنی؛
تفاهمنامه گسترش فعالیتهای معدنی در آذربایجان غربی با سرمایه گذاری ایمیدرو امضا شد
با حضور استاندار آذربایجان غربی و رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران( ایمیدرو) تفاهم نامه گسترش و سرمایه گذاری در فعالیتهای معدن و صنایع معدنی استان امروز سه شنبه در محل این سازمان به امضا رسید.
  • سه شنبه 11 آذر 1399 ساعت 21:15
‍ فرماندار جدید شاهین دژ معرفی شد
با حضور معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی استاندار، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان غربی آیین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان شاهین دژ برگزار شد.
  • سه شنبه 11 آذر 1399 ساعت 21:12
به منظور بررسی راهکارهای پیشنهادی برای تسهیل فرآیند توسعه سرمایه گذاری صنعتی؛
نشست استاندار آذربایجان غربی و رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برگزار شد
نشست بررسی راهکارهای پیشنهادی برای تسهیل فرآیند توسعه سرمایه گذاری صنعتی در آذربایجان غربی با حضور استاندار، رئیس مجمع نمایندگان، معاون اقتصادی استاندار و معاون وزیر و رئیس سازمان سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران( ایدرو) امروز سه شنبه در محل این سازمان برگزار شد.
  • سه شنبه 11 آذر 1399 ساعت 21:12
به منظور سرعت بخشی به روند توسعه؛
درخواست استاندار آذربایجان غربی از رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برای افزایش اعتبارات طرح های مهم و ملی استان در لایحه بودجه ۱۴۰۰
با توجه به تهیه و تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۰ و نیز در راستای سرعت بخشی به روند توسعه استان، شهریاری استاندار آذربایجان غربی در نامه ای خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خواستار افزایش اعتبارات طرح های مهم و ملی استان شد.
  • سه شنبه 11 آذر 1399 ساعت 11:31
معاون استاندار آذربایجان غربی:
احداث یکهزار و ۸۰۵ واحد زلزله قطور خوی به اتمام رسیده است/ مالکین یکهزار و ۳۲ واحد زلزله زده تمایلی به بازسازی واحدهای خود ندارند
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه از مجموع ۴ هزار و ۵۰۰ واحد خسارت دیده در زلزله قطور خوی و سلماس، مراحل احداث یکهزار و ۸۰۵ واحد بصورت کامل به اتمام رسیده است گفت: علیرغم پیگیری های فراوان و با گذشت نزدیک به ۱۰ ماه مالکین یکهزار و ۳۰ واحد نیز تمایلی به احداث و بازسازی واحدهای زلزله زده خود ندارند.
  • دوشنبه 10 آذر 1399 ساعت 17:16
به منظور رفع مشکلات مردم انجام گرفت؛
حضور دو ساعته استاندار آذربایجان غربی در سامانه ارتباط مردمی سامد
به منظور آگاهی و رفع مشکلات مردم، استاندار آذربایجان غربی بمدت دو ساعت در بستر سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (سامد) پاسخگوی سوالات و درخواست های مردمی از نقاط مختلف استان بود.
  • یکشنبه 9 آذر 1399 ساعت 18:31
با حضور معاون استاندار آذربایجان غربی؛
سرپرست فرمانداری مهاباد معرفی شد
با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی، سرپرست فرمانداری شهرستان مهاباد معرفی شد.
  • یکشنبه 9 آذر 1399 ساعت 14:20