استاندار: حل مشکلات فعالان بخش تولید آذربایجان غربی از جذب سرمایه جدید مهمتر است
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به نگاه ویژه دولت مردمی به موضوع رفع موانع تولید، گفت: حل این مشکلات و به حداکثر رساندن ظرفیت تولید واحدهای موجود، از جذب سرمایه جدید مهمتر است و باید روی این موضوع، اهتمام ویژه ای صورت گیرد.
  • یکشنبه 14 آذر 1400 ساعت 09:48
معاون استاندار: طرح های پژوهشی باید عملیاتی شوند
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان غربی برعملیاتی شدن طرح های پژوهشی در پیشرفت و آبادانی کشور تاکید کرد.
  • یکشنبه 14 آذر 1400 ساعت 09:26
معاون استاندار: طرح مدیریت سکوی هوشمند کرونا از نیمه آذر در آذربایجان غربی اجرا می‌شود
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی گفت: طرح مدیریت سکوی هوشمند کرونا از نیمه آذرماه جاری در استان اجرا می‌شود که در قالب آن، مدارک مربوط به واکسیناسیون و آخرین تست پی سی آر افراد مختلف در دسترس خواهد بود.
  • یکشنبه 14 آذر 1400 ساعت 08:20
حل مشکلات معلولان در دستور کار جدی ادارات آذربایجان غربی باشد
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به لزوم توجه به مشکلات معلولان در استان گفت: دستگاه های اجرایی حل این مشکلات را به صورت جدی در دستور کار قرار دهند.
  • یکشنبه 14 آذر 1400 ساعت 08:15
استاندار آذربایجان غربی:
تغییر در الگوی کشت حوضه آبریز دریاچه ارومیه ضروری است/ رسانه ها مجموعه تلاشهای انجام شده برای احیای دریاچه ارومیه را اطلاع رسانی کنند
استاندار آذربایجان غربی گفت: از ظرفیت رسانه ها و بویژه صدا و سیما در جهت آموزش کشاورزان برای تغییر الگوی کشت و استفاده از سیستم های نوین کشاورزی و کاشت محصولات کم آب بر بیشتر استفاده شود.
  • شنبه 13 آذر 1400 ساعت 18:33
استاندار آذربایجان غربی:
در فعالیت های ساختاری سازمان همیاری شهرداریهای استان بازنگری شود/ از دارایی های سازمان همیاری شهرداری ها در جهت رونق اقتصادی این سازمان استفاده شود/
استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر ضرورت بازنگری در فعالیت های ساختاری سازمان همیاری شهرداری های استان، گفت: استفاده از مدیران توانمند، در حوزه های اقتصادی ، مالی و حقوقی و پاسخگویی مناسب و حل مشکلات حقوقی می تواند در برون رفت سازمان همیاری شهرداری ها از مشکلات موثر باشد.
  • شنبه 13 آذر 1400 ساعت 17:21
استاندار آذربایجان غربی:
ناهماهنگی در مدیریت مرز قابل قبول نیست/ فعالیت های مرزی باید روانسازی شوند/ از ظرفیت های مرز برای جهش های اقتصادی در استان استفاده می کنیم
استاندار آذربایجان غربی توجه به پایانه‌های مرزی، ترانزیت، بازارچه‌های مرزی و روان سازی فعالیت ها در مرزها و رفع مشکلات را ضروری دانست و گفت: به دنبال تقویت زیرساخت‌ها و افزایش صادرات در استان هستیم.
  • پنج شنبه 11 آذر 1400 ساعت 15:13
استاندار: رشد اقتصادی 7.3 درصدی برای آذربایجان‌غربی در نظرگرفته شده است
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به برنامه ریزی دولت سیزدهم در راستای توسعه اقتصادی استان های مختلف با استفاده از ظرفیت های بومی، گفت: رشد اقتصادی 7.3 درصدی در این راستا برای استان طی سال آینده در نظر گرفته شده است.
  • پنج شنبه 11 آذر 1400 ساعت 13:41