در آئین آغاز عملیات ساماندهی محور خوی_ ایواوغلی عنوان شد؛
استاندار:پروژه های زیرساختی نیمه تمام آذربایجان غربی تا پایان دولت به اتمام می رسد/ مشکلات معیشتی نباید مانع بیان دستاوردهای بی نظیر دولت در استان شود/ سال گذشته ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت شد
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه جهش های قابل ملاحظه ای در شاخص های عقب مانده استان در طی دولت تدبیر و امید صورت گرفته که کم نظیر است گفت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته و اهتمام جدی دولت پروژه های زیرساختی از جمله بیمارستان، دریاچه ارومیه، تالار مرکزی و حمل و نقل تا پایان دولت به اتمام می رسد.
  • دوشنبه 9 فروردین 1400 ساعت 19:29
آغاز عملیات گازرسانی به ۳۸ روستای شهرستان خوی با ۷۸ میلیارد تومان اعتبار با حضور استاندار آذربایجان غربی
۳۸ روستای این شهرستان در سه محور ولدیان، کلوانس و زاویه برای تحت پوشش قرار دادن ۴۰۰۰ خانوار این روستاها که شامل ۱۳ درصد جمعیت روستایی خوی است، کلنگ‌زنی شد.
  • دوشنبه 9 فروردین 1400 ساعت 18:07
در نشست با جوانان عنوان شد؛
استاندار: مدیران آذربایجان غربی موظف به نشست با جوانان هستند/ ستادهای ساماندهی جوانان شهرستانها باید فعال تر شود/ نقش سمن ها در مقابله با کرونا قابل تقدیر است
استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه مدیران باید با جوانان نشست های هم افزایی و تشریک مساعی برگزار کنند، از فعال نبودن برخی ستادهای شهرستانی ساماندهی جوانان انتقاد کرد و گفت: فرمانداران موظف هستند با برگزاری ستادهای ساماندهی جوانان نسبت به اجرای طرح های کاربردی برای تسهیل در امور جوانان اقدام نمایند.
  • دوشنبه 9 فروردین 1400 ساعت 07:21
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار:
فرمانداران توفیقات اقتصادی آذربایجان غربی را برای مردم تشریح کنند/ صادرات بیش از ۳ میلیارد دلاری محصولات استان در سال گذشته
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به موفقیت های اقتصادی استان در سال گذشته، از فرمانداران خواست این اقدامات و توفیقات را بیشتر برای مردم تشریح کنند.
  • یکشنبه 8 فروردین 1400 ساعت 19:50
در نشست با نمایندگان مجلس و فرماندهان نظامی و انتظامی مطرح شد؛
استاندار: تحقق منویات رهبری در شعار سال در گرو تقویت همکاری های بین بخشی، همدلی و کار جهادی و بهره گیری از ظرفیت های کم نظیر آذربایجان غربی است/ سال گذشته ۹۰ واحد تولیدی راکد احیاء شد
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در بحث تولید و مانع زدایی تصریح کرد: با همکاری های بین بخشی، همدلی، کار جهادی و بهره گیری از ظرفیت های کم نظیر استان می توان به منویات مقام معظم رهبری جامه عمل پوشاند.
  • یکشنبه 8 فروردین 1400 ساعت 19:49
رئیس ستاد انتخابات آذربایجان غربی:
ثبت نام یک هزار و ۹۵۴ نفر برای انتخابات شوراهای شهر در آذربایجان غربی / آغاز ثبت نام داوطلبان عضویت در شورا‌های اسلامی روستا‌ها و تیره‌های عشایری از ۱۶ فروردین ماه
رئیس ستاد انتخابات آذربایجان غربی از ثبت نام یک هزار و ۹۵۴ نفر برای انتخابات شوراهای شهر در استان خبر داد و گفت: از این تعداد ۶۲ درصد در فرمانداری، ۱۰ درصد از طریق اپلیکیشن موبایلی، ۱۱ درصد از طریق کامپیوتر و ۱۷ درصد نیز در دفاتر پیشخوان دولت اقدام به ثبت نام کرده‌ اند.
  • یکشنبه 8 فروردین 1400 ساعت 13:40
صابر امینی به سمت فرماندار شهرستان چایپاره منصوب شد
دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حکمی صابر امینی را به سمت فرماندار شهرستان چایپاره منصوب کرد.
  • یکشنبه 8 فروردین 1400 ساعت 09:54
در ستاد تنظیم بازار آذربایجان غربی مطرح شد؛
استاندار: مشکل توزیع مرغ باید هر چه سریعتر مدیریت شود/ تفاوت قیمت مرغ و روغن با داستانهای همجوار برای عده ای محل کسب درآمد شده است
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه نبود سیستم جامع توزیع و نیز سوء استفاده برخی افراد از تفاوت قیمت مرغ در استان با استان های همجوار و خروج غیرقانونی مرغ باعث شده تا مصرف کننده های واقعی دچار مشکل شوند گفت: این مسئله باید هر چه سریعتر مدیریت شود. کشتار روزانه مرغ بیش از نیاز استان است که به دلایل متعدد اما بازهم در صف ایستادن و دلالی برای برخی سودآور است و مانع می شوند تا مصرف کننده واقعی به نیاز خود دست یابد.
  • یکشنبه 8 فروردین 1400 ساعت 08:42